Dolar 49,4174
Euro 55,4717
Altın 6.604,48
BİST 12.046,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 23°C
Yağmurlu
Mersin
23°C
Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 23°C

Şerife Arıcı Yıldız, Yeni Parti Toroslar’da yeniden aday

Şerife Arıcı Yıldız, Yeni Parti Toroslar’da yeniden aday
24 Eylül 2026 11:53
38
A+
A-

Yeni Parti Toroslar Kurucu İlçe Başkanı Av. Şerife Arıcı Yıldız, 26 Eylül’de, tüm üyelerin katılımıyla yapılacak ilçe başkanlığı seçimlerinde aday olduğunu açıkladı. Yıldız, “Yeni parti için, kentim için, ülkem için bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada gecemi gündüzüme katarak bir nefer olarak çalışacağım” dedi.

 

Adaylığını parti binası önünde açıklayan Şerife Arıcı Yıldız şunları söyledi:

“Bundan bir buçuk ay önce il başkanımız Sn. Cengiz Gökçel’in önerisi, Sn. Genel Başkanımızın takdiriyle Toroslar’da bir fidan diktik. Bu fidan milletin umudunun, iradesinin bir simgesiydi.

 

Değerli kurucu üyelerimiz partimize üye olarak bu fidana can suyu verdiler.Onlardan aldığımız güçle kısa sürede 1000’i aşkın üyelik örgütlenme sürecini başlattık. Torosların bu müstesna noktasında Parti binamızı, Yeni Parti evimizi oluşturduk. Mahallelerde Toroslar halkı ile buluştuk, delege seçimimizi %60 katılımla gerçekleştirdik.

 

Yani Ata’mızın ifade ettiği gibi “ az zamanda önemli ve çok işler başardık”

 

Çok kısa bir sürede attığımız bu sağlam temelle gururluyuz. Bu temele katkı veren yönetim kurulumuz başta olmak üzere tüm örgütümüze teşekkür ediyorum.

 

Önümüzdeki dönemde bu temelin üzerine dayanışma,inanç ve kararlılıkla ortaya koyacağımız örgütlenme ve siyasetin heyecanını yaşıyorum.

 

Partimiz ülkemizin önüne bir kurtuluş yolu açarken aynı zamanda demokrasiyi de gerek Parti içinde gerekse ülke siyasetinde yeniden gündeme getiren bir adım attı.

 

Tüzüğümüze örgüt başkanlarının üyeler tarafından seçileceği hükmünü ve önseçimini koyarak, üyelerimizin iradesini herşeyden üstün kıldı.

 

Bu çerçevede 26 Eylül Cumartesi günü yapılacak ön seçimde, kurucu başkan olmanın gururu,heyecanı ve sorumluluğuyla, üyelerimizin, delegelerimizin ve yönetim kurulumuzun teveccühüyle, birlikte başladığımız bu kutlu yolu iktidar hedefimize ulaştırmak için ilçe başkan adayıyım.

 

Önce değerli üyelerimizin iredesi, sonrasında 4 ekim pazar günü yapılacak kongrede delegelerimizin oylarıyla başkan seçilirsem Yeni parti için, kentim için, ülkem için bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada gecemi gündüzüme katarak bir nefer olarak çalışacağıma, bu çatının altında bir milli mücadele ruhuyla umudu, dayanışmayı, paylaşmayı, iktidar inancını örgütleyeceğime, burayı her üyemizin söz kurabileceği, kadınların ve gençlerin öncü rol alacağı, emeğin değer bulacağı bir yer haline getireceğime söz veriyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.