Dolar 46,4372
Euro 53,1865
Altın 6.208,96
BİST 14.827,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 29°C
Parçalı Bulutlu
Mersin
29°C
Parçalı Bulutlu
Çar 30°C
Per 29°C
Cum 28°C
Cts 28°C

CHP’nin bayram kutlaması AKP’li başkanı rahatsız etti!

CHP’nin bayram kutlaması AKP’li başkanı rahatsız etti!
2 Kasım 2022 18:51
410
A+
A-

AKP’li Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, MESKİ Genel Kurulunda protesto eylemi yaptı ve önceden hazırlanmış bir metin okudu. CHP’nin, Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamasını eleştiren Gültak, “Valimiz önderliğinde tüm kent protokolü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlarken, alternatif Cumhuriyet Bayramı kutlamak ne anlama gelmektedir? Bunun tek bir açıklaması olabilir; devlete başkaldırı ve isyandır” dedi. 

 

Gültak okuduğu bildiride, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Türkiye Yüzyılı Vizyonunu”nu eleştirdiğini hatırlatarak bu eleştirisini de  İHA ve SİHA gibi savunma teknolojisi üzerinden kurduğunu kaydetti.

Gültak, “Dünya devlerinin de gıpta ile izlediği, hayran kaldığı ve siparişler verdiği İHA ve SİHA gibi savunma teknolojimizi eleştirmek nasıl bir bakış açısıdır, kimlere hizmet etmektir anlamak mümkün değil. Bugün terör örgütünün korkulu rüyası haline gelen savunma teknolojimizi eleştiren Sayın Seçer’in terör örgütünü destekleyen, arka çıkan bu açıklamasını şiddetle kınıyorum. Sayın Seçer’e, siyasi amaçları uğruna yaşadığı bu akıl tutulmasından bir an önce kurtulmasını tavsiye ediyorum” şeklinde konuştu.

 

MİLYONLARCA CHP’LİYE HAKARET

 

Gültak, “Terör örgütlerinin değirmenine su taşıyan bu zihniyeti Yüce Türk Milletine şikâyet ediyorum.  PKK ve FETÖ terör örgütüne destek mahiyetindeki bu açıklamaları ile teröristlere cesaret veren bu anlayışı da Türk Milleti adına kınıyorum. Son olarak, Valimiz önderliğinde tüm kent protokolü 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlarken, alternatif Cumhuriyet Bayramı kutlamak ne anlama gelmektedir? Bunun tek bir açıklaması olabilir; Devlete başkaldırı ve isyandır! Bu nedenle Büyükşehir Belediye Başkanı’nın Savunma sanayimizi eleştiren ve terörü destekleyen son açıklamasını tesadüf bulmuyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.