“Umudu Paylaşmak İçin Forum Mersin’de Buluşuyoruz”

Forum Mersin, 6 Şubat tarihinde Maraş merkezli meydana gelen ve ülkemizin pek çok yerinde hissedilen deprem sonrası depremden etkilenen kadınlara destek olabilmek için birbirinden değerli el emeği ürünlerini Mersinlilerle buluşturuyor.
Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sanat Evlerinde kalan ve bu evlerde takı tasarım, ahşap boyama ve örgü kurslarına katılan depremzede kadınlar, ürettikleri el emeği göz nuru eserlerini; 8-9 Nisan’da Forum Mersin Ykm Giriş Kapısı karşısında kurulacak stantlarda satışa sundular.
Seyhan (Adana) Kent Konseyi’nin Ev İçi El Emeği Üreten Kadınları ise 15 Nisan’da Forum Mersin B Blok Rossmann Karşısında kurulacak stantlarda en güzel ürünlerini Forum Mersin ziyaretçileri ile buluşturacaklar.
Forum Mersin’den yapılan açıklamada, “Tüm ziyaretçilerimizi bu anlamlı etkinliklerde Umudu Paylaşmak için Forum Mersin’e bekliyoruz” denildi.
















