Çocukların bayram kıyafetleri hazır

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kıyafet Evi, bu Kurban Bayramı’nda da minikleri unutmadı. Ekipler, diğer bayramlarda olduğu gibi bu Kurban Bayramı’na da sayılı günler kala bayramlıklarını hediye ettiği çocukların yüzünü güldürüyor. Kıyafet Evi bugüne kadar toplam 3 bin 600 aileyi giydirdi. Bu rakam ailelerdeki kişi sayısı düşünüldüğünde 14 bin 400’lere kadar ulaşıyor.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesinde hizmet veren ‘Kıyafet Evi’, bu Kurban Bayramı’nda da minikleri unutmuyor ve bayramlık kıyafetleri çocuklara ulaştırmaya devam ediyor. Kurban Bayramı’na sayılı günler kala çocuklara bayramlıklarını hediye eden ekipler, miniklerin yüzünü güldürüyor.
2020’de Ulu Çarşı’da hizmete giren Kıyafet Evi ile bugüne kadar toplam 3 bin 600 ailenin kıyafet ihtiyacı karşılandı. Bu rakam ailelerdeki kişi sayısı düşünüldüğünde 14 bin 400’lere kadar ulaşıyor. Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal projeleri arasında yer alan, geliri asgari ücretin altında olan ya da hiç geliri olmayan ailelerin giyim ihtiyacını karşılayan Kıyafet Evi, pandemi tedbirleri kapsamında randevu sistemiyle çalışmaya devam ediyor.
















