Dolar 32,4837
Euro 34,8581
Altın 2.421,72
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 25°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
25°C
Hafif Yağmurlu
Per 24°C
Cum 22°C
Cts 19°C
Paz 21°C

Özyiğit, Yenişehir için çılgın projesini açıkladı: 2 sokağı birleştirecek

Özyiğit, Yenişehir için çılgın projesini açıkladı: 2 sokağı birleştirecek
11 Aralık 2020 16:02
418
A+
A-

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Yenişehir ve Mersin’in en yoğun sosyal yaşam alanlarından olan Alanya Sokağı ile Kushimoto Sokağı’nı birleştirmek için çalıştıklarını söyledi. Başkan Özyiğit, “Alanya Sokağı’nı alttan veya üstten Kuşhimaoto Sokağı ile birleştirecek bir çalışmayı da gerçekleştirebiliriz. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer ile de görüştük. Henüz net bir karar verilmedi ama bu konuda çalışıyoruz” dedi.

 

 

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Alanya Sokağı’nda yapılan son çalışmaları yerinde inceledi. Bölge sakinleri ve esnaflarla sohbet ederek, görüş ve önerilerini alan Başkan Özyiğit, Yenişehir’i katılımcılıkla yönettiklerini ve yaşanılabilir bir kenti hep birlikte oluşturacaklarına vurgu yaptı.

Özyiğit ayrıca Güvenevler Mahallesi’nde bulunan Alanya Sokağı ile İnönü Mahallesi’nde bulunan Kushimoto Sokağı’nı birleştirmek istediklerini belirtti. Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nın ayırdığı iki sokak ile ilgili Başkan Özyiğit, “Alanya Sokağı’nı alttan veya üstten Kuşhimaoto Sokağı ile birleştirecek bir çalışmayı da gerçekleştirebiliriz. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer ile de görüştük. Henüz karar verilmedi ama bu konuda çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Saksıları kültablası gibi kullanmayın”

 

Vatandaşların yapılan çalışmalardan memnun olduğunu ifade eden Başkan Abdullah Özyiğit, “Alanya Sokağı’nda üst donatı grupları çalışmalarımız devam ediyor. Sokakta yeşillendirme yapıyor, ağaç ekemediğimiz alanlara ise büyük saksılarda ağaçlar koyuyoruz. Buraya estetik oturma bankları yerleştirdik. Bu elbirliğiyle yürüyecek bir hizmet. Hem esnafımızın hem halkımızın son derece duyarlı olması ve burayı koruyup, kollaması lazım. Bu saksıların kül tablası ve çöp kutusu olmadığını bilmemiz ve ona göre davranmamız gerekiyor. Hizmet yapmak gibi yapılan hizmeti korumak ve devamlılığını sağlamak çok önemli.  Burayı toparlıyoruz, inşallah hem esnafımız hem de bölgede yaşayan vatandaşlarımıza faydalı olur” dedi.

YORUMLAR

  1. bir dost dedi ki:

    Orayı “Gazi Mustafa Kemal” Ayırmış , Senin Ne Haddine Birleştirmek …
    Sen Kimsin ki Bunu Yapaacaksın Yaaa ?!