Dolar 32,4757
Euro 34,9765
Altın 2.433,37
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 27°C
Az Bulutlu
Mersin
27°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 25°C

Belediye parklara tuvalet yapıyor, vatandaş zarar veriyor!

Belediye parklara tuvalet yapıyor, vatandaş zarar veriyor!
13 Ağustos 2021 13:14
417
A+
A-

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültür Park içerisinde kullanıma açılan tuvaletlerden biri daha saldırıya maruz kaldı. Tuvaletin aynasını kıran saldırgan, Büyükşehir Belediyesi personelinin dikkati sayesinde yakalanarak, emniyet güçlerine teslim edildi.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültür Park içerisindeki bir tuvalet daha saldırganların hedefi oldu. Kültür Park içerisindeki bir kafenin arkasında bulunan tuvalete saldırarak aynayı kıran saldırgan, Büyükşehir Belediyesi personeli tarafından yakalanarak, emniyet güçlerine teslim edildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi personeli Tümer Bal, bu tür saldırıları günlük olarak yaşadıklarını belirterek, “Günde bir değil, üç değil, beş değil çok fazla sayıda yaşıyoruz. Aşırı saldırılar var. Klozetler tekmelerle kırılıyor, kapılarımız tekmelerle kırılıyor, aynalarımız kırılıyor, musluklarımızı söküp götürüyorlar. Bunun gibi akla hayale gelmeyecek bir sürü saldırıyla karşılaşıyoruz” dedi.

Yapılan saldırıları vicdansızlık olarak değerlendiren Bal, sözlerine şöyle devam etti:

“Bu yapılanlar kamu malına, toplum malına yapılan bir zarardır, bir vicdansızlıktır. Bunlar hep kendi paralarımızla, bizim vergilerimizle yapılıyor. Bu ayna veya bu pisuvar, lavabo kırılıyor. Daha sonra kullanacak insanlar mağdur oluyor. En hızlı şekilde müdahalemizi yapıyoruz ama neticesinde de 1, 2 saat tamir süreleri oluyor. Bu sırada halka hizmet veremiyoruz. Bu sabah mesela bir klozet kapağımız kırılmıştı, bir musluğumuz dağıtılmıştı. Bugün bu üçüncü veya dördüncü olay.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.