Başkan Tuncer: Emekçilerimizle omuz omuzayız

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) Başkanı ve Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm emekçilerin bayramını kutladı.
Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer mesajında, emeğin ve alın terinin toplumun en temel değeri olduğunu vurgulayarak,
“Üreten, çalışan ve kentimizin gelişimine katkı sunan tüm işçi kardeşlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Onların hak ettiği yaşam koşullarına ulaşması için omuz omuza mücadele ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Kentimizin Gücü Emekçilerimizin Alın Teridir
Emekçilerin fedakârlığı sayesinde kentlerin büyüdüğünü ve güçlendiğini belirten Tuncer, açıklamasında şu değerlendirmelere yer verdi: “Her bir emekçimizin ortaya koyduğu alın teri, kentimizin yarınlarını şekillendiriyor. Daha yaşanabilir, daha güçlü bir Mezitli için verilen her emeğin farkındayız ve bu emeği korumak en önemli sorumluluklarımızdan biridir.”
Emeğe Saygı, İşçiye Değer
1 Mayıs’ın yalnızca bir kutlama günü olmadığını, aynı zamanda emeğe verilen değerin güçlü bir şekilde ifade edildiği özel bir gün olduğunu belirten Başkan Tuncer, “1 Mayıs; dayanışmanın, birlikteliğin ve emeğe verilen değerin en güçlü şekilde hissedildiği gündür. Mezitli Belediyesi olarak işçilerimizin haklarını koruyan, onların emeğini yücelten bir anlayışla çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz” dedi.
Her Zaman Emekçilerimizin Yanında Olacağız
Başkan Tuncer mesajının sonunda tüm emekçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutlayarak şu ifadelerle sözlerini tamamladı:“Tüm emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor; sağlık, huzur ve başarı dolu bir gelecek diliyorum. Her zaman emekçilerimizin yanında olmaya, onların sesi olmaya devam edeceğiz.”
















