Dolar 45,2214
Euro 53,1878
Altın 6.831,94
BİST 14.935,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 15°C
Yağmurlu
Mersin
15°C
Yağmurlu
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 22°C
Cum 25°C

“CHP AYAKTA KALDIĞI SÜRECE TÜRKİYE DE AYAKTA KALACAKTIR”

“CHP AYAKTA KALDIĞI SÜRECE TÜRKİYE DE AYAKTA KALACAKTIR”
18 Ağustos 2025 21:03
273
A+
A-

Türkiye Belediyeler Birliği Başkanvekili ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP’li belediyeleri hedef alan siyasi operasyonları ve medyadaki algı oyunlarını “Türkiye’de demokrasiye pranga vurmak isteyenler, önce CHP’yi bölmeye çalışır. Belediyelere yönelik ardı ardına yapılan siyasi operasyonlar da bu planın parçasıdır. CHP dimdik ayakta kaldığı sürece Türkiye de ayakta kalacaktır” sözleriyle yorumladı.

 

CHP’li belediyelere yönelik siyasi operasyonlar İstanbul Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney’in gözaltına alınmasıyla devam etti.Türkiye Belediyeler Birliği Başkanvekili ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, operasyonlara ve medya üzerinden yürütülen algı oyunlarına sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı bir paylaşımla tepki gösterdi.

 

“CHP ÜLKENİN SİGORTASIDIR”

 

“Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’nin sigortası, demokrasinin ve halkın iradesinin teminatıdır” diyen Vahap Seçer, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye’de demokrasiye pranga vurmak isteyenler, önce CHP’yi bölmeye çalışır. Belediyelere yönelik ardı ardına yapılan siyasi operasyonlar da bu planın parçasıdır.

Halkın takdirini kazanan yerel yönetimlerin hedef hâline getirilmesi, kamuoyunda haklı soru işaretlerine yol açmaktadır. Bu durum, demokrasiye ve yerel yönetime duyulan güven açısından dikkatle değerlendirilmelidir.”

 

“CHP AYAKTA KALDIĞI SÜRECE TÜRKİYE DE KALACAKTIR”

 

“Bizler, gücünü tarihinden ve halktan alan bu büyük partinin neferleri olarak; CHP’nin bölünmesine, parçalanmasına ve yok edilmesine karşı kararlılıkla mücadelemizi sürdüreceğiz.

CHP, halkın desteği, inancı ve direnciyle bu dönemi aşacaktır. CHP dimdik ayakta kaldığı sürece Türkiye de ayakta kalacaktır.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.