Dolar 32,3653
Euro 34,9637
Altın 2.325,37
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 26°C
Açık
Mersin
26°C
Açık
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 22°C

Evde bakım ve temizlik hizmeti ile yüzlerce insana ulaşılıyor

Evde bakım ve temizlik hizmeti ile yüzlerce insana ulaşılıyor
21 Ağustos 2020 11:26 | Son Güncellenme: 21 Ağustos 2020 11:31
429
A+
A-

Akdeniz’de yaşayan yaşlı, engelli, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara; evde temizlik ve kişisel bakım hizmeti, pandemi kuralları gözetilerek devam ediyor.  Gültak,  “Yaşlı, engelli ve kimsesiz vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu hizmetleri sunarak yaşamlarını kolaylaştırmak için gayret ediyoruz” dedi.

 

 

Akdeniz Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün; ilçe genelinde yaşayan kimsesiz, hasta veya engelleri nedeniyle gündelik ihtiyaçlarını yerine getiremeyen vatandaşlar yararına hayata geçirdiği “Evde Bakım ve Temizlik Hizmeti” devam ediyor.

Pandemi süreci nedeniyle daha dikkatli şekilde verilen hizmet sayesinde ihtiyaç sahibi yüzlerce insana daha ulaşıldı.

 

Hizmet verilen kişi sayısı artıyor

 

Ekipler tarafından 865 kişinin evine temizlik ve bakım hizmeti verilirken; 472 kişiye de kişisel bakım hizmeti sunuldu. Ekiplerin saha araştırmaları sonucunda hizmet verilmesi planlanan 387 yeni vatandaş tespit edildi.

 

 

Gültak: Yaşlı vatandaşlarımıza sahip çıkıyoruz

 

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; yaptığı değerlendirmede, yaşlı insanları sevip saymanın, onlara hürmet göstermenin en büyük erdemlerden biri olduğunu vurguladı. “Sosyal belediyecilik ilkesi gereği; kimsesiz ve yaşlı insanlarımızı yalnız bırakmıyor, ihtiyacını duyduğu hizmetleri karşılamaya çalışıyoruz” diyen Başkan Gültak; “Evde bakım ve temizlik hizmetini vatandaşımızın ayağına götürüyor, onlara aileleri kadar yakın oluyoruz. Amacımız, yaşlı ve engelli insanlarımıza yalnız olmadıklarını hissettirmek, günlük yaşamlarını kolaylaştırmak. İhtiyaç sahibi insanlarımızın yanında olup hizmet vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.