Mersin Büyükşehir, Tarsus’un ilk 35 metrelik bulvarını açtı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı tarafından yapımı tamamlanan Tarsus-Çamlıyayla Yolu Genişletme ve Yenileme Projesi’ni yerinde inceleyip, yeni yolda araç kullandı. Seçer, “Tarsus’un ilk 35 metrelik yeni açtığımız bulvarındayız. Tarsusumuza hayırlı olsun” dedi.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e yol incelemesi esnasında; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal, Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri Ünzile Kuru, Ali Uyan, Ali Boltaç ile Büyükşehir Belediyesi bürokratları eşlik etti.
Başkan Seçer’e yol incelemesinde Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Suat Bağrıaçık tarafından da bilgilendirme yapıldı. Yolda araç kullanan Başkan Seçer, “Tarsus’un ilk 35 metrelik yeni açtığımız bulvarındayız. 2 bin 150 metre uzunluğunda. Bunu açmak bize nasip oldu. Burası Atatürk Mahallesi ve Çamlıyayla Yolu. Daha önce çok dar bir yoldu. Çok da yoğun kazaların olduğu bir yerdi. Gördüğünüz gibi her 2 şeritte de bisiklet yolu var. 3 şeritli, her bir gidiş-geliş olmak üzere yoldan oluşuyor. Tarsusumuza hayırlı olsun” dedi.















