Dolar 32,3122
Euro 35,0643
Altın 2.278,43
BİST 9.012,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 25°C
Az Bulutlu
Mersin
25°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 24°C
Paz 23°C
Pts 23°C

Yeşil Sol Parti ikinci turda da Kılıçdaroğlu diyecek

Yeşil Sol Parti ikinci turda da Kılıçdaroğlu diyecek
22 Mayıs 2023 13:18
77
A+
A-

Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci turunda Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceklerini belirten Yeşil Sol Parti Mersin İl Eş Sözcüsü Zeliha Burcu Acar, “14 Mayıs’ta 21 yıllık iktidarı gerilettik, 28 Mayıs’ta ise benzerleri gibi tarihin kara sayfalarına göndereceğiz” dedi. 

 

 

Yeşil Sol Parti Mersin İl Örgütü, 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerine ilişkin basın toplantısı gerçekleştirdi. Açıklamada; Yeşil Sol Parti Eş Sözcüleri, HDP İl Eşbaşkanları, Yeşil Sol Parti Mersin Milletvekilleri Ali Bozan ve Perihan Koca ile çeşitli kurum ve dernek temsilcileri de yer aldı.

 

AKP-MHP İKTİDARINI GÖNDERME KARARLILIĞIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”

 

14 Mayıs seçimleri öncesinde yürüttükleri özverili çalışma hakkında bilgiler vererek basın metnini okuyan Yeşil Sol Parti Mersin İl Eş Sözcüsü Zeliha Burcu Acar, “Halklar, Mersin’den Yeşil Sol Partili 2 milletvekilini Meclis’e taşıdı. Milletvekillerimiz her daim dillendirdikleri gibi Mersin için çalışacak ve Mersin’in sorunlarının çözümü için var gücüyle çalışacaklardır” dedi.

“14 Mayıs’ta olduğu gibi hep birlikte yol yürüyeceğimiz 28 Mayıs seçimleri, kalbi vicdanı hür halklardan oluşan ve bir insanlık hareketi olan partimiz için büyük önem taşımaktadır” diyen Acar, “Çünkü yıllardır zulme uğrayan halkların, kimliklerin, inançların ve sömürülen emeğin bir aradalığını koruyan, onları birbirine kenetleyerek milyonların sözü haline gelen partinin adıdır Yeşil Sol Parti.

Milyonların sözü ve Meclis’in 3‘üncü büyük partisi olarak 28 Mayıs seçimlerinde; siyasi tutsaklarımızın  özgürlüğü için, kayyım zihniyetini sonlandırmak için, İstanbul Sözleşmesi’nin tekrardan yürürlüğe girmesi için ve 6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun’u yok sayma tehdidine karşı, halkların alım gücünü neredeyse sıfıra indiren enflasyon zulmüne karşı, emeğin hak ettiği değeri bulması için, hak için, hukuk için, ötekileştirilerek nefret politikasına maruz bırakılmış kimlikler için, çocuklarımızın geleceği için AKP-MHP iktidarını gönderme kararlılığımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

 

“KILIÇDAROĞLU’NU DESTEKLEYECEĞİZ”

 

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci turunda Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceklerini ifade eden Acar, “AKP-MHP iktidarını sonlandırmak için 14 Mayıs seçimlerinde gösterdiğimiz azim ve kararlılığın daha fazlasını gösterip hep birlikte baharın kapılarını aralayacağız. 14 Mayıs’ta 21 yıllık iktidarı gerilettik, 28 Mayıs’ta ise benzerleri gibi tarihin kara sayfalarına göndereceğiz. Başaracağız, mutlaka başaracağız, biz kazanacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.