Dolar 32,3645
Euro 34,9526
Altın 2.325,33
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 26°C
Açık
Mersin
26°C
Açık
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 22°C

HDP bayramı barış dileğiyle kutladı

HDP bayramı barış dileğiyle kutladı
30 Temmuz 2020 17:27
375
A+
A-

Halkların Demokratik Partisi Mersin İl Eşbaşkanları Gülbahar Şöfer ve Mehmet Alış, Kurban Bayramı’nı kutladı. HDP’nin mesajında barış, adalet, özgürlük ve eşitlik vurgusu vardı.

 

 

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Mersin İl Eş Başkanları Gülbahar Şöfer ve Mehmet Alış, Kurban Bayramı dolayısıyla parti il ve ilçe örgütleri adına yazılı bir mesaj yayınladı. Eşbaşkanların imzasıyla yayınlanan bayram mesajında şu ifadeler yer aldı:

“Kurban Bayramı vesilesiyle, coğrafyamızda ve dünyanın dört bir yanında barış ve halkların kardeşliği için edilen duaların kabul olmasını, verilen mücadelelerin başarıya ulaşmasını diliyoruz. Çabalarımız, bayramların özü olan duygu ve düşüncelerin hayatın tüm alanlarına hakim kılınması, korona virüsten kaynaklı bu pandemi sürecinin şifa ile sonlanması, herkesin sağlık içinde yaşamına kaldığı yerden devam etmesini dileriz. Halklarımızla el ele vererek, bu coğrafyanın hak ettiği ve özlemi duyulan adaleti, özgürlüğü ve eşitliği sağlayacağımıza olan inancımızla, tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı bir kez daha en içten duygularımızla kutluyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.