Dolar 32,5293
Euro 34,9386
Altın 2.440,48
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 27°C
Az Bulutlu
Mersin
27°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 27°C
Paz 26°C
Pts 25°C

Tarlada kalıp ziyan olacağına yoksulun sofrasında aş oluyor

Tarlada kalıp ziyan olacağına yoksulun sofrasında aş oluyor
20 Haziran 2020 15:13
748
A+
A-

Tarım ürünleri çiftçinin tarlasında kalıp ziyan olacağına yoksul vatandaşın sofrasında aş oluyor. Hem çiftçi kazanıyor, hem vatandaşın sağlıklı beslenmesine katkı sunuluyor.

Tarsus Belediyesi, çiftçinin tarlasında kalan ürünleri satın almaya devam ediyor. Her gün farklı bir mahallede vatandaşlarla buluşan Tarsus Belediyesi ekipleri, sebze ve meyvenin yanı sıra erzak yardımında da bulunuyor. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, personellerle birlikte Fahrettin Paşa Mahallesi’nde kapı kapı gezerek, dar gelirli ailelere yardım eli uzattı.
Yardım dağıtımında önce belediye personellerine seslenen Başkan Bozdoğan, her kesime eşit davranılmasının altını çizdi. Bozdoğan, “Dağıtım yaparken herkese fakire, fukaraya, yoksula eşit bir şekilde dağıtacaksınız. Sizlerden ricam budur. Benim sizden bir farkım yok. Siz ne kadar çok çalıyorsanız bende o kadar çalışmak zorundayım. Biz halkımızın için, hizmet etmek için varız. Bu dönem çok ciddi bir dönem daha bitmedi bu dönem. Bir yıl kadar devam edecek bir süreç, bu süreçte hepinizin çok sağlıklı olmasını da istiyorum” dedi.
Başkan Bozdoğan son olarak sözlerini şu şekilde ifade etti; “Unutmayın ki buradaki her şey halkındır, halkın olanı da halka vereceksiniz”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.