Dolar 32,5224
Euro 34,8341
Altın 2.474,48
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 23°C
Az Bulutlu
Mersin
23°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 23°C

“Cumhur İttifakı kirli siyasetin dozunu artırdı”

“Cumhur İttifakı kirli siyasetin dozunu artırdı”
6 Haziran 2022 18:23
473
A+
A-

CHP Toroslar ilçe Başkanı Akbaş, MHP Toroslar İlçe Başkanının CHP’li meclis üyelerine yönelik sözlerine cevap verdi

 

MHP Toroslar İlçe Başkanlığından yapılan bir açıklamada “Atsız Afşın Yılmaz Başkanımızın yaptığı çalışmaları hazmedemeyen, ön cepheden CHP’li, yan cepheden HDP’li meclis üyeleri kahpe terör örgütünün kanallarına çıkıp, Başkanımızı hedef gösterecek kadar alçalmışlardır. CHP listelerinden seçime giren gizli örgütçüler şunu unutmasınlar ki; Bizler her zaman Atsız Afşın Yılmaz’ın yanındayız. Milletimiz sizden, bu çürümüş zihniyetinizin de, gizli işbirlikleri ile Mersin Büyükşehir Belediyesinde istihdam ettirdiğiniz terör örgütü yandaşlarının da hesabını muhakkak soracaktır” ifadelerini kullandı. MHP’nin bu açıklamasına CHP’nin tepkisi sert oldu.

CHP Toroslar İlçe Başkanı Cumali Akbaş, parti binasında düzenlediği basın toplantısında   “Yolun sonu görününce, Cumhur İttifakı genelde ve yerelde iftira ve kirli siyasetin dozunu arttırıyor. MHP Toroslar İlçe Başkanlığı’nın Cumhuriyet Halk Partili Belediye Meclis Üyelerine yönelik mesnetsiz suçlama ve iftiraları da bunun yeni bir örneği. Kendi usulsüzlük ve yolsuzluklarını dile getirenleri düşman, terörist gibi göstererek asıl meseleyi gizleyebileceklerini zannedenler yine başaramayacaklar” dedi.

 

“SEYİRCİ KALMAYACAĞIZ”

 

Toroslar Belediyesi’ne ve Toroslar halkına ait arsaların TOKİ’ye devredilerek ranta kurban gitmesine karşı olduklarını dile getiren Akbaş, “Çünkü TOKİ’nin hazineden ve belediyelerden aldığı arsaların yandaş müteahhitler aracılığıyla nasıl büyük bir ranta çevrildiğini, şehirlerin doğru ve sağlıklı gelişimine nasıl zarar verildiğini çok iyi biliyoruz. Güneykent, Halkkent ve Akbelen gibi eskimiş toplu konut projelerinin yenilenmesi, kentsel dönüşümlerinin gerçekleştirilmesi zorunluluğu varken, Şehir Hastanesi’nin doğusundaki, kentin en değerli arsalarına göz dikilmesine seyirci kalmayacağız” dedi.

TOKİ aracılığıyla rant yaratma girişimlerinin “Halka Hizmet” maskesi arkasına gizlenmesine izin vermeyeceklerini dile getiren Akbaş, “Cumhur İttifakı’nın Toroslar’da hukukun içinde kalması ve halkın yararına hareket etmesi için sonuna kadar mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Toroslar Belediyesi’nin tamamlanmamış projelerine değinen ve belediyeye ait arsaların kullanılmamasını eleştiren Akbaş,  “5 yıl önce yapımı tamamlanmış olan Sağlık Mahallesindeki binayı bile hizmete sokamayan, Güzelyayla’daki ahşap yapıları çürümeye terk eden, Kaymakamlık karşısındaki belediye arsasını Gençlik ve Spor Bakanlığı’na veren, belediyeye ait pek çok gayrimenkulü kullanmayan ve kullandırmayan Toroslar Belediye Başkanı’nın bir yandan da belediye hizmet binası yapmak için arsa satın almak istemesi de ayrı bir soru işaretidir” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.