Dolar 32,4881
Euro 34,8100
Altın 2.488,38
BİST 9.554,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 23°C
Az Bulutlu
Mersin
23°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C

Belediye soğan ekmek dağıttı

Belediye soğan ekmek dağıttı
28 Nisan 2022 18:21
483
A+
A-

Tarsus Belediyesi, sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım eli uzatmaya devam ediyor. Belediye bu kapsamda 6 ton soğan ve 7 bin ekmek dağıttı.

 

Tarsus Belediyesi, Halk Market ve Belediye Ekmek Fırın’ından elde edilen ekmek ve soğanları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Tarsuslu vatandaşların da askıda ekmek uygulaması ile destek verdiği yardım faaliyetinde Tarsus Belediyesi ekipleri kapı kapı dolaşarak kırsal mahallelere 6 ton soğan ve 7 bin ekmeğin dağıtımını gerçekleştirdi.

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, “Tarsus Belediyesi olarak vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya onların sorunlarına beklentilerine cevap vermeye gayret ediyoruz. Kırsal mahallerimizde bugün ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerine, Tarsuslu vatandaşlarımızın da destekleriyle soğan ve ekmek ulaştırdık. Dağıtımımız çeşitli mahallelerimizde devam edecektir. Ayrıca bir hususu da belirtmek isterim ki; Tarsus Belediyesi olarak imkânlarımız dâhilinde tüm ihtiyaç sahibi hemşerilerimize ulaşmaya ve yardım ağımızı genişletmeye çalışıyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.