Dolar 32,6905
Euro 34,8057
Altın 2.506,32
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Mersin 22°C
Hafif Yağmurlu
Mersin
22°C
Hafif Yağmurlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 27°C

Yemek Sepeti kuryelerine destek çağrısı

Yemek Sepeti kuryelerine destek çağrısı
2 Şubat 2022 16:30
234
A+
A-

Yemeksepeti ve Yurtiçi Kargo kuryeleri, birçok şehirde ücret zammı, iş güvencesi ve sendika hakkı talepleriyle eylemler düzenliyor. Kargo emekçilerine TBMM Genel Kurulundan destek geldi.

 

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Meclis Genel kurulunda yaptığı konuşmada “Vatandaşlarımızı; motor kuryeler ve kargo emekçilerinin bu haklı taleplerine sırt çeviren şirketleri boykota davet ediyorum” dedi.

Alpay Antmen, pandemi sürecinde olduğu gibi çetin kış şartlarında da PTT emekçilerinin, kargo çalışanlarının ve özellikle motorlu kuryelerin canlarını ortaya koyarak emek verdiklerini belirterek “Motor kuryeler ve kargo emekçileri ekonomik ve sendikal haklarını almak ve insanca çalışma şartları için mücadele ediyor. Can güvenlikleri, insanca çalışma koşulları, ekonomik ve sendikal hakları için çalışan, çabalayan emekçilerin taleplerinin karşılanması gerekiyor” dedi.

Antmen konuşmasını “Vatandaşlarımızı; motor kuryeler ve kargo emekçilerinin bu haklı taleplerine sırt çeviren şirketleri boykota davet ediyorum” diyerek sonlandırdı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.